alt

Srebrenica: Sljedeće sedmice javne rasprave o komunalnom redu (AUDIO)

NOVOSTI

altOpština Srebrenica će sljedeće sedmice organizovati javne rasprave o komunalnom redu. Javne rasprave biće održane u mjesnim zajednicama Srebrenica, Gostilj, Sućeska i Skelani s ciljem izrade što kvalitetnije Odluke o komunalnom redu po kojoj će u narednom periodu i postupati nadležne opštinske službe.

 

-Ove javne rasprave biće organizovane shodno zaključku na devetoj redovnoj sjednici SO Srebrenica o potrebi izrade Odluke o komunalnom redu, najavila je Hanisa Jahić v.d. načelnika Odjeljenja za urbanizam i stambeno-komunalne poslove u opštini Srebrenica.

 

Javna rasprava za mjesne zajednice Srebrenica i Gostilj biće održana u ponedjeljak 3. februara sa početkom u 14:30h u maloj sali Doma kulture. U utorak 4. februara biće održana javna raprava u prostorijama mjesne zajednice Potočari, a u srijedu 5. febaruara planirana je javna rasprava u prostorijama mjesne zajednice Skelani.

 

Načelnica Odjeljenja za urbanizam Hanisa Jahić pozvala je građane da u što većem broju prisustvuju ovim raspavama i daju svoje prijedloge o riješavanju pitanja komunalnog reda u svojim mjesnim zajednicama. Ona je najavila da će, ukoliko bude interesa i potrebe, javne rasprave biti održane u još nekoliko mjesnih zajednica.


Opširnije poslušajte u izjavi Hanise Jahić v.d. načelnice Odjeljenja za urbanizam i stambeno-komunalne poslove u opštini Srebrenica.


{mp3}hanisa komunalno{/mp3}

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *