alt

FK “Guber” Srebrenica izgubio od FK “Rudar” iz Prijedora 1-0 (VIDEO)

NOVOSTI

altU okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske fudbaleri FK „Guber “ Srebrenica dočekali su danas premijerligaša BiH ekipu FK „Rudar “ iz Prijedora.U utakmici koja se igrala na domaćem terenu nije donijela željenu pobjedu domaćinima kao i plasman u polufinale Kupa Republike Srpske, FK FK „Rudar “ dobio je utakmicu rezultatom 0:1.

 

U FK „Guber “ ističu da je danas pobjedila bolja ekipa, ali da su igrači pokazali dobru i čvrstu igru i da će ekipa i u narednom periodu naporno raditi itrenirati kako bi postigli što bolje rezultate.

-Naša ekipa je pružila jednu dobru partiju i oduprla se mnogo boljoj i spremnijoj ekipi prvoligaša, tek u 70. minutu.Mislim da je naša ekipa zaslužila da ide u viši rang takmičenja-Rekao je Suljo Čakanović predsjednik kluba.

-Mislim da je utakmica bila fer i korektna i da smo mi pokazali jednu dobru igru i da protivnik iako je premijerligaš nije lagano dobio ovu utakmicu.- dodao je Cvijetin Maksimović sekteretar FK „Guber “ Srebrenica

Trener FK „Rudar “ Boris Gavran pohvalio je igru domaćina.

-Uspjeli smo da pobjedimo 1-0, sasvim zasluženo iako je i ekipa Gubera pokazala kao jedna jako čvrsta ekipa.U nastavku prvenstv aželim im mnogo sreće –

Iako nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale Kupa Republike Srpske fudbaleri FK „Guber “ su pokazali da su kvalitetna ekipa koja može da se bori za prelazak u veći rang takmičenja.

Inserte utakmice možete pogledati na linku :

http://youtu.be/i3esSaTs-YY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *