alt

Uspješna priča Srede Petrovića iz Zvornika

NOVOSTI

altSredo Petrović je mladi preduzetnik iz Zvornika koji je pobjedio je na IV regionalnom Sajmu poslovnih ideja ispred matične opštine u kategoriji najperspektivnija poslovna ideja. Pobjedom na Sajmu dobio je novčana sredstva u iznosu od 4.000 KM za realizaciju poslovne ideje. Sredo ima 30 godina, a na Sajmu poslovnih ideja predstavio se sa poslovnom idejom „CNC mašina“ koja je obuhvatala nabaku CNC mašine.

– Na ovu poslovnu ideju sam došao sticajem oklonosti, odnosno iz potrebe da neke stvari uradim za sebe i onda sam vidio prednosti CNC mašine. Odlučio sam da se prijavim na Sajam poslovnih ideja koji organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ i predstavim svoju poslovnu ideju, rekao je Sredo.

 

Sredo je učestvovao na prvom ciklusu treninga „Poslovno planiranje i izrada biznis plana“ koje je organizovalo Poslovno savjetovalište Udruženja „Prijatelji Srebrenice“, u okviru koga je analizirao svoju poslovnu ideju.

 

Mašina je kupljena u Tuzli, a do sada je izrađivao razne reklame za firme. CNC mašina omogućava graviranje i rezbarenje na raznim materijalima.

 

– Stvar je mašte i ideje, jer sve što zamislite ova mašina može da napravi, istakao je mladi preduzetnik.

 

Sredu Petrovića možete kontaktirati putem facebook profila „CNC Radionica“ i dogovorite poslovnu saradnju jer je usluga koju nudi ovaj mladi preduzetnik jedinstvena na ovom području.

 

Sajam poslovnih ideja realizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ koji je finansiran od strane Ambasada Kraljevine Holandije u BiH.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *