alt

Uspješna priča Dragiše Marića iz Zvornika

NOVOSTI

altDragiša Marić iz Zvornika osvojio je drugo mjesto na IV regionalnom Sajmu poslovnih ideja koji je održan 3. juna u Srebrenici. Dragiša se na Sajmu poslovnih ideja predstavio sa idejom „Ski indoor“, centar za sportsku obuku, trening i rekreaciju iz skijanja, biciklizma, snowboaredra i rolera, koja je od strane žirija proglašena kao najinovativnija poslovna ideja za opštinu Zvornik.

– Za novac koji sam dobio kupio sam kameru „ AS“ Sony koja se koristi za ekstremne sportove. Neophodna u biciklističkom sportu i služi za pokazivanje rezulatata i detaljnog snimka prilikom vožnje, rekao je Dragiša Marić.

 

Budućim učesnicima Sajam poslovnih ideja Dragiša poručije da je Sajam idealna prilika za sve mlade i talentovene ljude putem koga mogu da realizuju svoju poslovnu ideju.

 

U toku su pripreme za V regionalni Sajam poslovnih ideja u okviru kojih se održava drugi ciklus treninga za mlade preduzetnike sa područja opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik.

 

Sajam se organizuje u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“ koji implementira Udruženje „Prijatelji Srebrenice“, a finansira Ambasada Kraljevine Holandije u BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *