alt

Trening u Milićima: Poslovno planiranje i izrada biznis plana

NOVOSTI

altUdruženje „Prijatelji Srebrenice“ organizuje 14. i 15.03.2013. (četvrtak i petak) trening pod nazivom „Poslovno planiranje i izrada biznis plana“ za korisnike sa područja opštine Milići. Trening počinje u 10:00 časova u prostorijama Skupštinske sale opštine Milići.

 

Pozivaju se mladi starosne dobi od 18 -30 godina koji žele unaprijediti svoje znanje u smislu poslovnog planiranja i izrade biznis plana (definisanje poslovne ideje i koraci njene razrade) te načina prezentacije Vas/Vaše poslovne ideje potencijalnim investitorima da prisustvuju treningu.

 

Pokrenite se i unaprijedite vaša znanja i vještine!

 

Uz našu pomoć razradite Vašu poslovnu ideju, kreirajte biznis plan i učestvujte na II Regionalnom Sajmu poslovnih ideja čije održavanje je planirano u junu ove godine.

 

Dodatne informacije se mogu dobiti na tel: 056/440-165 ili e mail: aida@prijateljisrebrenice.org ; mladen@prijateljisrebrenice.org.

 

Realizacija treninga je jedna od projektnih aktivnosti (Omladinskog informativnog centra 2011-2014) podržanog od strane Ambasade Kraljevine Holandije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *