Trening u Milićima: Pisanje CV-a i prijave za posao

NOVOSTI

Pozivaju se mladi iz opštine Milići da uzmu učešće na treningu „Pisanje CV-a i prijave za posao“ koji organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u četvrtak 24. januara 2013. godine.


Jedan od najvažnijih elemenata za apliciranje na radno mjesto, stipendiju, akademski program ili poslovni plan, je priprema efikasnog CV-a i poslovnog razgovora. Šta napisati, kako se pripremiti, šta je popratno pismo, i ostale aktivnosti nakon apliciranja za otvoreno slobodno radno mjesto, stipendiju.


Polaznici radionice će kroz praktičan rad i primjere imati priliku upoznati se sa sljedećim temama: kako se piše CV, kako aplicirati na radno mjesto – prilagoditi svoj CV odgovarajućem konkursu.


Radionica će se održati u prostorijama skupštinske sale opštine Milići dana 24.01.2013. sa početkom u 10:00 časova. Dodatne informacije se mogu dobiti na tel: 056/440-165 ili e mail: aida@prijateljisrebrenice.org ; mladen@prijateljisrebrenice.org.


Realizacija Treninga je jedna od projektnih aktivnosti (Omladinskog informativnog centra 2011-2014) podržanog od strane Ambasade Kraljevine Holandije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *