alt

Potpisan ugovor o dodjeli sredstava za učesnicu na Sajmu poslovnih ideja u Srebrenici

NOVOSTI

alt

Danas je u Srebrenici potpisan ugovor sa Marizelom Đozić o dodjeli sredstava za opremanje servisa za pružanje usluga njege i pomoći starim i iznemoglim licima. Marizela je svoj biznis predstavila na IV Regionalnom Sajmu poslovnih ideja koji se održao 03.juna u Srebrenici, a sredstva za realizaciju ove investicije obezbjeđena su iz fonda Crkvene zajednice Vlaardingen iz Holandije.

Marizela planira pokretanje biznisa u oblasti pružanja usluga njege i pomoći starim i iznemoglim licima, kao i mlađim licima koji su u stanju potrebe za tuđom njegom. Ova usluga bi se pružala na području opština Bratunac i Srebrenica, a u narednom periodu i u drugim opštinama.

Udruženje ’Prijatelji Srebrenice’ organizuje i V Regionalni Sajam poslovnih ideja koji će se održati u septembru. Ovim putem pozivamo sve mlade ljude koji imaju ideju za pokretanje sopstvenog biznisa da se prijave za učešće na Sajmu, i na taj način testiraju svoju poslovnu ideju i đođu do sredstava za finansiranje investicije. Više informacija o učešću i načinu prijave na Sajam možete vidjeti OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *