alt

Budite kreativni, učestvujte na Prvom poslovnom vikendu u Srebrenici

NOVOSTI

 

altUkoliko razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, a ne smijete se odlučiti na taj korak jer niste sigurni da li će Vaš biznis uspjeti, u tom slučaju Prvi Poslovni vikend Srebrenica je pravi događaj za Vas.

 

Saznajte šta drugi misle o Vašoj poslovnoj ideji, te u saradnji sa stručnjacima iz oblasti poslovnog planiranja odredite prave parametre Vašeg biznisa i na kraju saznajte da li se Vaš biznis isplati ili ne.

 

Prvi Poslovni vikend Srebrenica će se održati u periodu od 13. do15.septembra u prostorijama Udruženja „Prijatelji Srebrenice“ i okupiće mlade ljude sa područja opština Srebrenica, Bratunac i Milići. U ulozi mentora na ovom skupu sa mladima će raditi stručnjaci Nermin Zukić, Svjetlana Krstić i Miroslav Divčić.

 

Tokom poslovnog vikenda učesnici će raditi u timovima na praktičnoj razradi poslovnih ideja (definisanje poslovne ideje, opis proizvoda/usluge, organizacija poslovanja, marketing strategija i finansijski plan).

Kreirajte svoje malo preduzeće, odaberite učesnike sa kojima želite sarađivati i krenite u realizaciju svoje poslovne ideje.

 

Za najbolje poslovne ideje su predviđene posjete uspješnim kompanijama u Regiji, i druge vrijedne nagrade.

 

Prvi poslovni vikend Srebrenica koji organizuje Udruženje “Prijatelji Srebrenice” je podržan od strane Američke Ambasade u BiH, kao i Opština Srebrenica, Bratunac i Milići te Područne Privredne komore Bijeljina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *